Wegens vertraging bij het uitleveren van orders kunnen wij tijdelijk geen nieuwe bestellingen aannemen. Excuses voor het ongemak.
Wegens vertraging bij het uitleveren van orders kunnen wij tijdelijk geen nieuwe bestellingen aannemen. Excuses voor het ongemak.
unicefcards.nl maakt gebruik van zogenaamde cookies bij het aanbieden van haar diensten. Bekijk ons cookiebeleid
Akkoord en doorgaan

Over UNICEF en Belarto

Over UNICEF. Unite for children.
UNICEF Nederland is onderdeel van het wereldwijde netwerk van UNICEF en werd in 1955 opgericht.

  • Wij vertegenwoordigen UNICEF in Nederland.
  • Wij verschaffen financiën voor UNICEF programma's voor kinderen, door het werven van fondsen en door de verkoop van UNICEF wenskaarten en producten.
  • Wij zetten ons in voor de verwezenlijking van kinderrechten.
  • Wij informeren over het werk van UNICEF en omstandigheden van kinderen.

UNICEF Nederland financiert zich uitsluitend uit private fondsen en de verkoop van wenskaarten en producten. UNICEF Nederland ontvangt geen subsidie of steun uit andere publieke fondsen.

Overkoepelend gezien, is UNICEF de grootste kinderrechtenorganisatie van de wereldwijd.

Wat in Nederland in 1955 begon, breidde zich gestaag tot een operatie van respectabele omvang uit. Met hulp van Nederlandse donateurs, helpt en beschermt UNICEF Nederland dagelijks en wereldwijd kinderlevens. In al die jaren heeft UNICEF mogen rekenen op de loyaliteit en gulheid van de Nederlandse UNICEF familie. Door deze betrokkenheid kunnen wij al jaren wereldwijd miljoenen kinderen helpen. Onze dank daarvoor!

Over Belarto
In 2014 is Belarto officieel licentiepartner van UNICEF. In deze hoedanigheid hebben wij alle marketing-, verkoop- en distributie activiteiten voor de verkoop van kaartensets, zakelijke kerst- en nieuwjaarskaarten en printing-on-demand kaarten voor UNICEF en UNICEF Nederland ter hand genomen. Belarto heeft vestigingen in meerdere Europese landen, waarin zij ook voor UNICEF actief is.

Indien u vragen heeft over onze samenwerking dan kunt u een mail sturen aan info@unicefcards.nl